[Research Update] Carmen Patrascu & Andra Constantinescu: Consultanţii au identificat 6 “Triburi” distincte în care se grupează consumatorii

[Research Update] Carmen Patrascu & Andra Constantinescu: Consultanţii au identificat 6 “Triburi” distincte în care se grupează consumatorii

Nevoia de analiza si modelare a datelor deja existente, in procesul de cautare a raspunsurilor la intrebarile importante din aceste vremuri, a devenit esentiala, observa Carmen Patrascu, Director General, si Andra Constantinescu, Account Director – Creative lead, Kantar Insights Romania. Spre exemplu, evolutia categoriilor este impactata de nivelul veniturilor populatiei, care este in scadere, si de nivelul ingrijorarii si a nevoii de distantare sociala.

“Conform celui mai recent val al Barometrului Kantar, circa trei sferturi dintre romani au declarat ca veniturile gospodariei lor au fost deja sau se asteapta sa fie afectate de pandemie, iar 40% intentionau sa economiseasca bani si sa evite cheltuielile ne-esentiale.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related