Vine Craciunul. Cu cai albastri, balerine, curcani piloti si putina normalitate

Vine Craciunul. Cu cai albastri, balerine, curcani piloti si putina normalitate

Un morcov pilot si un cal albastru. Un curcan pilot, un stormtrooper si o balerina. Doi copii, putina magie. Da, vine Craciunul. Si nu vine niciodata fara spoturile de sezon. Pentru noi, civilii, Craciunul e Craciun. Pentru creativi, Craciunul e un deadline. Si de obicei, munca la aceste spoturi incepe cu multe luni inainte. 

Dar mai e ceva. Mai mult decat venirea mosului, sarbatoarea asta anunta finalul anului 2020. E prima oara cand asteptam ceva, mai mult decat pe Mos Craciun. Nici nu vrem cadouri. Hmm, pe cine pacalim? Vrem cadouri. Multe. Multe. Multe. Ca sa mai uitam. Si sa ne conectam unii cu altii. Iar anul asta, promitem sa nu ne mai miram ca sezonul incepe din Noiembrie. Sa nu mai facem meme-uri cu beteala, globurile si brazii artificiali aparuti deja in hypermarketuri. De fapt, anul asta nici nu mai asteptam Craciunul. Ne ducem noi spre el. Iata primele spoturi tematice de la Amazon, Lego, Argos si Aldi. 

Amazon, Lucky Generals:

Argos, The & Partnership:

Lego, BLINK:

McCann Manchester, Aldi:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related