Copiii vorbesc cu Moș Crăciun în direct la radio Itsy Bitsy

Copiii vorbesc cu Moș Crăciun în direct la radio Itsy Bitsy

În luna decembrie Moș Crăciun își petrece serile în studioul singurului radio pentru copii si parinți din România, la Itsy Bitsy FM. El vorbește seară de seară cu cei mici în direct la radio. Fiecare copil care sună primește în dar un cadou LEGO® și poate să îl bucure pe Moș cu o poezie, un cântecel sau cu o vorba bună.

Moș Crăciun este mereu primit cu drag la noi la radio. Telefoanele se încing când Moșul este în studio și răspunde în direct copiilor. Ne bucură că putem face această bucurie copiilor și anul acesta.”, Nadia Tătaru co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Cea mai mare dorință a copiilor în luna decembrie este să vorbească cu Moș Crăciun, să îi spună cât de multe fapte bune au făcut în 2021 și ce daruri speră să primească sub brad. În fiecare zi, până pe 23 decembrie el stă de vorba cu toți copiii care sună la emisiunea “LEGO® Crăciunul Itsy Bitsy”, seara de la 20:00 la 21:00 (de luni până vineri ). Moș Crăciun poate fi sunat in direct la *ITSY  sau i se poate trimite mesaj audio pe WhatsApp la 0725 300 700.

Moș Crăciun oferă în fiecare seară, până în ajunul Crăciunului, câte 10 seturi de construcție LEGO® care aduc bucurie și activează imaginația (7 seturi se oferă ascultătorilor în direct și 3 seturi se oferă celor care trimit mesaj pe WhatsApp, prin extragere random.org).

Anul acesta, copiii se vor juca mai mult cu părinții, căci magia Crăciunului se construiește seară de seară, iar în această magie, fiecare cărămidă LEGO® construiește minuni.

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related