Au început înscrierile pentru HackITall

Au început înscrierile pentru HackITall

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekendul 5-6 decembrie 2020 concursul de programare HackITall. Acesta va avea loc în mediul online. Temele competiției și premiile vor veni anul acesta din partea firmelor Jane Street, BCR și Deutsche Bank.

Aflat la cea de-a șaptea ediție, HackITall este dedicat tuturor studenților pasionați de domeniul IT&C. Aceștia au ocazia să experimenteze într-un timp foarte scurt concepte tehnice noi, dar sunt forțați să-și dezvolte și abilitățile de management al timpului și al lucrului în echipă.

Competiția este constituită din 2 probe de hackathon ce vor dura 24 de ore și o probă de algoritmică de 6 ore. Participanții vor trebui să aleagă proba la care doresc să participe.

Echipele de câte 3 membri vor fi provocate la câteva ore intense de programare, iar cele mai bune dintre ele vor fi premiate de către sponsorii noștri. Temele probelor competiției vor fi aflate în ziua concursului.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Înscrierile sunt deschise până pe data de 14 noiembrie 2020. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related