Pandora își propune să răspândească iubirea și spiritul sărbătorilor cu primul său scurtmetraj animat: „One Lovely Day”

Pandora își propune să răspândească iubirea și spiritul sărbătorilor cu primul său scurtmetraj animat: „One Lovely Day”

Descoperă prietenii celebri Pandora – Millie Bobby Brown, Halima Aden, Georgia May Jagger – așa cum nu i-ai mai văzut înainte.

În colaborare cu renumitul studio de animații Andy Baker Studios, Pandora lansează un scurtmetraj mixt numit „One Lovely Day” pentru a răspândi dragostea și spiritul sărbătorilor. Într-o perioadă în care comuniunea este necesară mai mult ca oricând, Pandora le-a reunit pe Millie Bobby Brown, Coco & Breezy și Pandora Muses - Nathalie Emmanuel, Halima Aden, Georgia May Jagger, Larsen Thompson, Tasya Van Ree și Margaret Zhang - într-o nouă lume virtuală și colorată.

 

Aduse împreună de misiunea lor de a împărtăși spiritul sărbătorilor, dragostea și bucuria de a dărui, ambasadoarele Pandora celebre s-au transformat în sinele lor animat pentru prima dată – sărbătorind personalitățile și stilul lor unic. Trecând prin Los Angeles, New York, Londra, Australia și Shanghai în sania lor sub formă de cadou, ele se vor conecta cu fanii Pandora din întreaga lume. Scurtmetrajul îmbină filmări din viața reală cu elemente animate pentru a reuni ambasadoarele Pandora pentru prima dată, în ciuda faptului că nu s-au putut vedea fizic. „One Lovely Day” ne amintește de importanța reuniunii în timpul sezonului de sărbători: fie fizic, virtual sau chiar sub formă animată. 

„Pandora este despre prețuirea amintirilor, iar faptul că m-am văzut sub forma unui desen animat pentru prima dată este cu siguranță o amintire pe care o voi păstra cu mine. Este atât de distractiv!”, spune Georgia May Jagger.

Pandora a colaborat cu Andy Baker pentru a crea o portretizare animată bogată a unui univers fericit de sărbători, prezentând în mod viu personajele și scopul lor. Andy Baker spune:

„În timpul creării animației „One Lovely Day ”, a fost incredibil de important să ne asigurăm că am captat personalitatea unică a fiecărui personaj, evidențiind diferențele și personalitatea care îi fac atât de iconici, transmițând totodată mesajul unității, foarte necesar în această perioadă”.

 

De asemenea, în cadrul filmului este animată și colecția recent lansată Pandora Timeless. Fiecare celebritate poartă piese din noua colecție de bijuterii strălucitoare, care întruchipează eleganța fără efort, oferind interpretări moderne ale modelelor clasice atemporale.

 

Carla Liuni, director principal de marketing la Pandora, spune:

„Știm că acest sezon de sărbători poate fi neobișnuit, unele familii neputând fi împreună. Așadar, am vrut să subliniem că, indiferent de locul în care te afli în lume, poți sărbători în continuare cu cei pe care îi iubești și să le arăți cât de mult îți pasă. Scopul acestei animații pline de bucurie este de a împărtăși acest sentiment într-un mod foarte distractiv și captivant”.

 

Pandora vă invită să vă alăturați celebrităților în călătoria lor din „One Lovely day” și să sărbătoriți această perioadă specială a anului, indiferent unde vă aflați.

#SomethingAboutYou

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related