Magazin Online își caută perechea - o agenție de Web Development

Magazin Online își caută perechea - o agenție de Web Development

Dacă tot se apropie Ziua Îndrăgostiților, la IQads am ales să facem un match-making mai aparte.

Prietenii de la [hai că nu dăm numele companiei, sunt timizi dar foarte seriosi] își caută un partener de nădejde care să le fie alături, în perioade de liniște dar și de Black Friday, cu mentenanța platformei de comerț electronic și dezvoltarea de noi funcții pe site.

Când i-am întrebat ce caută la noul partener, ne-au trimis rândurile de mai jos:

Cine suntem?

Suntem un magazin online cu prezență activă în România. Vindem produse IT high-end refurbished, care îi ajută pe cei mai harnici și creativi antreprenori să economisească timp și bani. Spre exemplu, dacă pornești TV-ul, e foarte posibil ca ceea ce vezi acolo să fie creat și distribuit cu ajutorul stațiilor grafice și serverelor vândute de noi.

 

Cum arată magazinul nostru online “under the hood”?

Magazinul nostru online este construit pe platforma Prestashop și are module customizate special pentru ideile care ne-au ajutat să ajungem în topul industriei.

 

Ce nevoi avem din punct de vedere al membrilor echipei de development?

Viitoarea echipă de development va fi constituită dintr-un front-end developer care să se asigure că totul arată bine, un back-end developer care să se asigure că totul funcționează corect, și un tester care să le semnaleze primilor doi orice neregulă apărută pe site. Bineînțeles, ne ajută și un project manager din partea companiei, care să se asigure că ideile nostre sunt implementate conform cerințelor și la timp. Detaliile tehnice sunt detalitate într-o documentație.

 

Cât de multă atenție necesită magazinul nostru online?

În ultimii ani s-a lucrat în medie 40-50 ore pe development în fiecare lună, cu perioade mai liniștite și perioade mai aglomerate peste an. Iar când avem idei îndrăznețe și le vrem cât mai repede online, investim resurse după cât e nevoie.

 

[ Aplica la acest Pitch de servicii de WebDevelopment ]

 

Cum poate o agenție să ajungă partenerul nostru pentru dezvoltare web?

Procesul de selecție este foarte simplu. Compania care dorește să ni se alăture ca partener de dezvoltare web trebuie să trimită aplicația către prietenii de la IQads, împreună cu un portofoliu de proiecte pe comerț electronic.
În urma unui screening inițial, vom alege agențiile cu care ne vom auzi și vedea pe Google Meet pentru a discuta mai pe larg, iar în luna Februarie ar trebui să se concretizeze noua colaborare și să înceapă tranziția dinspre actualul furnizor de servicii.

 

Care este profilul ideal al companiei de development?

Agenția ideală pentru noi are experiență în web development și lucrează pe proiecte de comerț electronic.
Cunoașterea platformei Prestashop este de preferat.

 

Ce avem nevoie pentru prima etapă?

Ca să încheim cu un call-to-action, așteptăm de la potențialul partener un PDF cu detalii despre companie și despre proiectele relevante pe comerț electronic. Mai departe e doar chimie.

[ Aplica la acest Pitch de servicii de WebDevelopment ]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related