Caroli Foods finalizeaza preluarea Maestro Industries

Consiliul Concurentei a aprobat ieri preluarea producatorului clujean Maestro Industries de catre unul din liderii industriei romanesti de mezeluri: Caroli Foods. Prin intermediul acestei achizitii, Caroli Foods isi consolideaza pozitia pe piata, devenind o prezenta mult mai activa in Transilvania - acolo unde Maestro este una dintre cele mai apreciate marci de profil.

"Preluarea Maestro Industries inseamna in primul rand cresterea portofoliului de produse al Grupului Caroli Foods. Apoi, datorita sinergiilor care se vor crea la nivel de productie si distributie, vom realiza o dublare a cotei de piata la nivelul pietei din Ardeal, ceea ce duce la o consolidare a pozitiei Grupului la nivel national. De asemenea, vom avea o mai buna acoperire pentru toate produsele noastre si vom fi mai aproape de clientii nostri", a declarat Talal El Solh, CEO & President, Grupul Caroli Foods.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related