UAPR pe tema investigatiei demarate de Consiliul Concurentei: "Nu poate fi vorba despre vreun cartel in piata de publicitate"

UAPR pe tema investigatiei demarate de Consiliul Concurentei: "Nu poate fi vorba despre vreun cartel in piata de publicitate"

UAPR isi anunta pozitia fata de investigatia Consiliului Concurentei, spunand ca agentiile vizate au incercat sa creeze si sa puna in practica mai multe ghiduri de autoreglementare a industriei de media si ca trebuie eliminata din discutie posibilitatea unui cartel in piata de publicitate. Va prezentam in continuare comunicatul integral:

"Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania isi reafirma convingerea ca bunele practici in industria de publicitate trebuie sa ramana o prioritate constanta a tuturor actorilor implicati. Acestea fiind spuse, UAPR doreste sa faca urmatoarele precizari referitoare la investigatia demarata de Consiliul Concurentei privind suspiciunea de practici anticoncurentiale pe piata comercializarii serviciilor de media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related