Christina Aguilera calatoreste in jurul lumii pentru a promova noua reclama Pepsi

In premiera in intreaga lume, Pepsi a lansat online DownloadChristina.com ultimul spot PEPSI MUSIC. Astfel, consumatorii din toate colturile lumii o pot vedea pe Cristina Aguilera facind ocolul Pamantului in 60 de secunde.

In noul spot Pepsi, lumea reala si cea digitala fuzioneaza, granita dintre realitate si fantezie devenind din ce in ce mai putin vizibila. Reclama, intitulata "Downloaded", este dovada vie a modului in care tehnologia stabileste legaturi din ce in ce mai stranse intre artisti si fanii lor internationali. Reclama o prezinta pe Christina intr-un studio de inregistrari lucrand la ultimul sau album "Here to stay", ce va fi lansat in luna august, cand deodata, in timp ce se intinde dupa sticla de Pepsi este teleportata in diferite locatii exotice din mai multe colturi ale lumii. In aceste locuri diferite in care calatoreste in doar cateva secunde, cantareata da mini-reprezentatii acelora care ii "downloadeaza" cantecul pe telefonul mobil. Acestia obtin mai mult decat ar fi putut visa vreodata - o downloadeaza chiar pe Christina Aguilera in persoana!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related