Nou CSD Marketing Manager la PepsiCo Romania

Calin Clej este noul CSD Marketing Manager pentru Romania in cadrul PepsiCo International, coordonand din aceasta pozitie intreaga strategie de brand pentru Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist Lemon, Pepsi Twist Light Lemon, Pepsi X, Mountain Dew, 7 UP si Mirinda.

Calin are o experienta de cinci ani in domeniul bauturilor racoritoare carbonatate, ocupand in ultimii doi ani functia de Consumer Marketing Manager in cadrul Quadrant Amroq Beverages, imbuteliatorul autorizat al produselor PepsiCo pentru Romania si Republica Moldova. Din aceasta functie, Calin a coordonat activitatea echipei de Brand Manageri obtinand alaturi de acestia numeroase performante. In aceasta perioada, echipa imbuteliatorului Pepsi pentru Romania si Republica Moldova a fost clasata pe cele mai fruntase locuri din Europa si din lume, a obtinut cel mai bun volum de vanzare pentru Pepsi Twist in Europa si a fost recompensata cu trei premii EFFIE pentru Pepsi Twist si Prigat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related