Congresul Național al Studenților la Comunicare vă invită la alt_reality, un eveniment despre comunicare, AR și VR

Congresul Național al Studenților la Comunicare vă invită la alt_reality, un eveniment despre comunicare, AR și VR

Congresul Național al Studenților la Comunicare organizează evenimentul „alt_reality”, eveniment online care aduce într-un singur loc mai mulți specialiști atât din domeniul Comunicării, cât și din sfera AR/VR. Acesta se desfășoară online, pe parcursul a două zile, 8 și 9 aprilie, de la ora 11:30 până la 18:00, în fiecare zi fiind organizată o conferință plină de subiecte de interes pentru participanți, un studiu de caz aferent fiecărei conferințe, dar și workshopuri interactive.

Conferința din prima zi este numită "define_VR/AR". În cadrul acesteia participanții vor avea şansa să afle, de la experți în domeniu, despre istoria celor două tehnologii.  Printre invitați se află Andreea Centea (co-owner la Loop Virtual Reality - Partipipal Events & PR teatruVR), Adrian Posteucă (fondator la ConceptFactory București/Londra & partner la Immersive Studios - UK).

Pe 9 aprilie, evenimentul continuă cu a doua conferință, "include_VR/AR", unde se va discuta despre noua eră a comunicării, dar și experiența consumatorilor în raport cu cele două realități imersive. Speakerii vor fi Robert Lazăr (AR & Motion Designer la L2 X CVR), Alex Dohotaru (Creative Mastermind & Partner la Creative VR), George Crețu (fondator & lead Technical Artist la CGArtefacts) și George Deac (CTO la Impro-Media, VP & co-founder la Flying is Human, membru VRARA și Developer 8agora VR platform).

Ambele conferințe sunt continuate de câte un studiu de caz pe tema discutată.  În prima zi va fi speaker George Guruianu (Product Ownet la QUALITANCE și IT Consultant), iar în a doua zi va fi speaker Răzvan Boldiș (fondator indexAR).

În fiecare zi vor fi câte două workshop-uri, ce se vor desfăşura în paralel. Coordonatorii workshop-urilor din acest an vor fi: Ștefan Stamate (co-owner la Loop Virtual Reality - Partipipal Events, DJ, VR360 video editor la teatruVR), Dragoș Silion (AR/VR Creative Developer), Dumitru Gangaliuc (Business Developer & Creative Director la Brand Experience and Experiential Marketing Agency) și Vasile Hodorogea (Engagement Architect la IDS). În prima zi, workshopurile vor avea o bază tehnică, iar în a doua zi se vor axa pe implicarea domeniului Comunicării și a consumatorilor în relația cu VR și AR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related