COVID, ciupercile magice si viralul

COVID, ciupercile magice si viralul

Pe bune ca nu stiu unde sa includ spotul pro-vaccinare Covid din al Ministerului Comunicarii din Singapore: sa fie efecte secundare ale celor care au facut vaccinul? S-a introdus o editie limitata a serului care contine si psihedelice? E o oda auto-ironica la adresa accentului asiatic? In orice caz, pentru mine arata a carne de tun pentru conspirationisti… because this is viral :)))

Pitch-ul a fost, probabil, “faceti clipul distractiv, spuneti toate lucrurile bune despre vaccin, pe care reusiti sa le strangeti in doua minute!”

Nu pot judeca decizia strategica de a face rap-pop ca sa convingi oamenii sa se vaccineze si, sincera sa fiu, nu m-am putut concentra prea bine asupra mesajului pentru ca video-ul sufera de supraincarcare senzoriala, dupa parerea mea… dar… lupta anti-Covid pare sa mearga chiar bine, daca ne uitam la statisticile aproape de zero ale bolii in Singapore. Nu-i cunosc nici pe Rosie si Uncle Phua, dar, din cate am inteles, sunt faimosi. Singurul meu gand a fost ca-mi amintesc de Stela Popescu si Alexandru Arsinel si genul lor de umor.

In orice caz, mi-as dori ca toate tarile sa scape de Covid Steadily pom pi pi…

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related