Testul bărbaților adevărați din România

Testul bărbaților adevărați din România

Ce nebunie! Să întărâți bărbații adevărați din România, vorbindu-le de bărbați adevărați și aruncându-l pe Selly în bazinul cu rechini. Postarea Old Spice a antrenat o săptămână Facebookul românesc cu glume, analize și trolling, s-a trecut și în bullying pe alocuri, s-a lăsat și cu ură și prejudecăți pe la colțuri, păcat că nu a constituit și o ocazie să vorbim despre masculinitate toxică. S-a vorbit doar despre bărbați adevărați. Poate data viitoare. 

 

De ce s-au supărat bărbații adevărați din România

După cum se vede, ne place să folosim sintagma asta, bărbați adevărați. La fiecare repetiție a ei se aud chicotele unei feministe neepilate. Dar să nu deraiem în ideologii, nu despre asta e vorba aici. 

Old Spice a publicat la începutul săptămânii o postare inocentă cu Selly promotor al bărbaților adevărați:

Bărbații adevărați își fac mereu treaba cu pasiune și nu se feresc să folosească produsele Old Spice potrivite stilului lor. Tu le-ai încercat

Posted by Old Spice Romania on Monday, May 3, 2021

 

Vuiete de supărare, furie, confuzie și dispreț din partea bărbaților adevărați, pe de o parte. Păreri și analize din partea oamenilor din publicitate, pe de alta. Și, bineînțeles, glume peste tot. Comentariile au curs în valuri:

Valuri, valuri:

S-au dezbătut multe strategii și s-au analizat intens motivele pentru inițierea unei astfel de alegerei de promovare:

Apoi, când festivalul reacțiilor s-a mai domolit un pic, cei de la Old Spice au revenit să explice că de fapt bărbat adevărat poate însemna orice. Barbă, cal, trolling etc:

Ce-l definește pe un bărbat până la urmă? Să fie oare barba, mustața sau faimosul cal alb? Atunci fie Nu există o singură definiție, e timpul să fii cum îți place și să miroși cum îți place.

Posted by Old Spice Romania on Wednesday, May 5, 2021

 

Și a urmat un alt val de comentarii:

Iar bulgărele cu trolling a continuat să se rostogolească:

Bărbați adevărați promovând Old Spice. Și rezolvăm toate problemele.

Posted by Alexandru Pomana on Thursday, May 6, 2021

 

Nu avem concluzii, doar o bucurie: e bine să vorbim de masculinitate toxică, să reevaluăm bărbăția. Până vom ajunge la discuții cu adevărat serioase, ne antrenăm cu glumele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related