Print cu realitate augmentată: AdSymphony și Grafică și Tipar au susținut prezența teatrului Stela Popescu la Expo Dubai cu materiale promoționale

Print cu realitate augmentată: AdSymphony și Grafică și Tipar au susținut prezența teatrului Stela Popescu la Expo Dubai cu materiale promoționale

Este bucuria noastră să anunțăm prezența trupei teatrului Stela Popescu la Expo 2020 Dubai. După o amânare de doi ani, generată de situația sanitară, Expo 2020 Dubai are loc până la finalul lunii martie 2022. Tema expoziției mondiale este „Conectarea minților, Crearea Viitorului”, iar teatrul Stela Popescu va prezenta proiectul original de teatru-dans: “Femeia, eterna poveste”. Spectacolul a fost adaptat de Ioana Macarie după piesa de teatru cu același nume, din repertoriul teatrului Stela Popescu. Conceptul este semnat de Ema Stere, regia de Attila Vizauer și scenografia de Anca Albani. Spectacolul “Femeia, eterna poveste” va putea fi văzut la Pavilionul României de la Expo 2020 Dubai în perioada 10 - 16 martie 2022.

Pentru participarea la Expo Dubai 2020-2022, Teatrul Stela Popescu a primit susținerea Grafică și Tipar pentru realizarea unor broșuri de prezentare interactive, realizate cu elemente de realitate augmentată. Broșura are markeri de citire web, atașați pe imaginea de prezentare a teatrului, la scanarea căreia se deschide in realitatea augmentată un video de prezentare al spectacolelor reprezentative ale teatrului.

De asemenea, teatrul Stela Popescu a beneficiat de sprijinul AdSymphony pentru realizarea grafică a broșurii, dar și creația și montajul video-ului de prezentare. Agenția AdSymphony a oferit sprijin teatrului Stela Popescu și pentru realizarea site-ului teatrulstelapopescu.ro, precum și cu identitatea de brand și logo-ul teatrului.

Teatrul Stela Popescu a fost sprijinit pentru deplasarea în Dubai și de către ArosMed - Servicii Medicale la Domiciliu, prin testarea gratuită a echipei.

Un suport acordat Teatrului Stela Popescu a fost oferit și de Casa de Traduceri care prin echipa sa, a pus la dispoziția teatrului traducerile necesare în limba engleză pentru broșură și site-ul teatrului Stela Popescu.

Totodată, Fabrica de textile a oferit pentru artiștii noștri tricourile necesare pentru deplasarea în Dubai.

DDS Diagnostic și InfoCons au sprijinit în vederea deplasării echipei în Dubai, prin asigurarea de teste Covid și măști, astfel încât artiștii să fie protejați pe tot parcursul deplasării. Totodată, DDS și InfoCons au susținut pe tot parcursul anului 2021 și începutul anului acesta, activitățile teatrului.

„Pentru un teatru tânăr ca al nostru, această participare înseamnă foarte mult. Este o oportunitate extraordinară ca Teatrul “Stela Popescu” să fie unul dintre ambasadorii culturali ai României, ai Bucureștiului. Artiștii teatrului au făcut toate eforturile pentru a construi un program reprezentativ și relevant pentru un public cosmopolit. Expoziția Mondială se petrece într-un loc al viitorului, al viselor devenite realitate și al provocărilor care ne oferă șansa să evoluăm. Nimic nu ar fi fost posibil fără credință, imaginație și lecții învățate din istorie. Tocmai acesta este motivul pentru care teatrul nostru propune un proiect care face legătura între trecut și viitor, între istorie și valori umane perene.”, Cristian Şofron, directorului Teatrului Stela Popescu.

Spectacolul “Femeia, eterna poveste” spune o poveste interbelică, cu parfum de femeie și iubire, în ritm de dans și atmosferă vintage. Prin proiectul nostru artistic ne-am propus să aducem în atenție societatea cosmopolită și plină de exuberanță artistică a capitalei României, subliniată de lumina și gloria din perioada interbelică.

DISTRIBUȚIA:
Domnișoara Dorothee: Crina Matei
Maestrul Dorel: Daniel Filipescu
Colonelul Ștefănescu: Andrei Dogaru
Doamna:Cristina Marin Neagu
Alexandra Dogaru: Fifi
Silvie: Silvia Maurițiu
Coordonator coregrafie: Ioana Macarie
Coordonator artistic și directorul Teatrului Stela Popescu: Cristian Șofron

Avem convingerea că propunerea artistică a teatrului Stela Popescu, spectacolul “Femeia, eterna poveste”, va promova atât Bucureștiul, cât și România la Expo 2020 Dubai. Invităm publicul să privească pe gaura cheii și să descopere eternul mister feminin și eterna poveste de dragoste. Spectatorii vor descoperi un moment suspendat în timp, o epocă superbă a Bucureștiului sau micul Paris - orașul care își amintește cu nostalgie de glorioasa perioadă interbelică. 

Organizator:  Ministerul Afacerilor Externe.
Partener : Teatrul Stela Popescu și Primăria Municipiului Bucureşti.
Sponsori: AdSymphony, Marcom Hub, ArosMed, Casa de traduceri, Fabrica de textile, DDS Diagnostic, InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AdSymphony

Povestea noastră 1993 - Călătoria noastră pe tărâmul marketingului a început cu producția de materiale publicitare: insigne, brelocuri, clipboard-uri. Echipa era formată din patru persoane. 2017... vezi detalii »

Marcom Hub

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related