Peroni Nastro Azzurro navigheaza cu Swan 45 Class

Peroni Nastro Azzurro, marca premium din portofoliul international al SABMiller, anunta prima platforma de sponsorizare globala cu Nautor's Swan, drept tribut adus traditiei sale in sustinerea sporturilor nautice. Parteneriatul de 1 milion de £ pozitioneaza Peroni Nastro Azzurro drept sponsorul exclusiv al flotei Swan 45 Class, ce va intra in circuitul nautic saptamana aceasta in Marea Britanie, in cadrul Skandia Cowes Week, cea mai veche si de amploare regatta.

Investitiile ridicate pe care SABMiller le-a alocat initiativelor de marketing pentru promovarea Peroni Nastro Azzurro au contribuit la propulsarea vanzarilor la nivel mondial si la expansiunea semnificativa pe noi piete pentru cea mai stilata marca de bere. Berea premium italiana a avut de curand o lansare de succes pe piata new-yorkeza, alaturi de campaniile de notorietate derulate deja in Marea Britanie si Africa de Sud.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related