Cele 26 Grand Prix-uri acordate la Cannes Lions 2016

Cele 26 Grand Prix-uri acordate la Cannes Lions 2016

11 Lei si 8 shortlisturi [UPDATE] 11 Lei si 9 shortlisturi mai tarziu, Romania s-a intors de pe meleagurile franceze la viata de birou. Dar e o viata mai frumoasa, ne gandim, fiind populata cu metale.

Un bilant pe indelete ale premiilor acordate campaniilor romanesti la Cannes Lions, editia a 63-a, am facut aici, unde am indexat si castigatorii premiilor speciale acordate pe baza punctajelor obtinute in festival.

Va reamintim pe scurt: Agentia Anului a fost numita AlmapBBDO Sao Paulo, urmandu-i in clasament Grey New York si INGO Stockholm. Droga5 New York este Agentia Independenta a Anului, cu Jung von Matt Hamburg si Wieden+Kennedy Portland pe locurile urmatoare. Reteaua Anului 2016 este Ogilvy & Mather, cu BBDO Worldwide si Young & Rubicam pe locurile doi si trei.  In clasamentul pentru Holding Company of the Year, WPP este urmata de Omnicom si Interpublic. Companiile de productie premiate cu Palme d'Or au fost Tool USA, Epoch Films USA, Stink UK, Vrse.works USA si O Positive, USA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related