StudentFest cheamă artiștii să facă HAOS în Timișoara

StudentFest cheamă artiștii să facă HAOS în Timișoara

StudentFest dă startul înscrierilor pentru artiști

StudentFest, festivalul internațional studențesc de artă și cultură din Timișoara, a dat drumul la înscrierile artiștilor pentru cea de-a 30-a ediție, în perioada 23 iunie - 25 iulie. Aceștia se pot înscrie să susțină ateliere sau evenimente publice prin completarea formularului de pe site-ul studentfest.ro. Pentru o mai bună organizare, doritorii sunt rugați să adauge în formular un portofoliu sau alte materiale sugestive pentru munca lor și câteva detalii despre atelierul/evenimentul pe care îl pregătesc pentru această ediție. Încurajăm artiștii și tinerii pasionați de artă să se înscrie în cadrul evenimentelor noastre deoarece, festivalul poate reprezenta un mediu propice pentru lansarea lor pe piața artistică și culturală din România.

 

Ce este StudentFest?

StudentFest este un festival internațional studențesc de artă și cultură din România, organizat de către Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT). Scopul său principal este susținerea și promovarea tinerilor artiști în societate prin intermediul celor opt secțiuni: Arte Urbane, Arte Vizuale, Dans, Design, Foto-Video, Literatură, Muzică și Teatru.

 

HAOS – tema ediției cu numărul 30

Artiștii care doresc să țină ateliere închise cu participanții vor lucra pe conceptul creativ „HAOS”, care reprezintă și tema ediției actuale. Aceasta a fost aleasă în urma corelării haosului cu inspirația în creație și ca sugestie pentru contextul anului 2021, din urma pandemiei provocate de virusul SarsCov-2.

 

Când și unde va avea loc festivalul?

Perioada de desfășurare este 30 august - 12 septembrie, iar dacă măsurile impuse pentru prevenirea infectării cu virusul SarsCov-2 nu se modifică în sens restrictiv, evenimentele și atelierele vor avea loc în zone centrale din Timișoara. În perioada următoare vor avea loc și o serie de pre-evenimente atât în mediul online, cât și offline. Așadar, pentru a fi la curent cu informațiile despre desfășurarea festivalului, ne puteți urmări pe site-ul studentfest.ro sau pe rețelele de socializare, Facebook – StudentFest și Instagram – studentfest.ro. De asemenea, începând cu luna iulie vom da startul unei campanii de donare pentru susținerea festivalului, așadar doritorii pot încuraja arta tânără și independentă prin suportul lor financiar.

Așteptăm cât mai mulți tineri să se înscrie, în calitate de artiști, până în data de 25 iulie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related