Cramele Recas inaugureaza primul sau centru logistic de distributie in Bucuresti

Cramele Recas opereaza incepand din luna august primul sau centru logistic de distributie din Bucuresti, alaturi de cele din Recas, Timisoara, acesta fiind al treilea din Romania. Centrul are o capacitate de 100.000 sticle si se intinde pe o suprafata de 300 mp.

Pozitionarea in Bucuresti reprezinta o decizie strategica, astfel timpul de reaprovizionare pentru piata din Bucuresti, Dobrogea si Moldova va ajunge la 24 - 48 ore, fapt care va determina eliminarea situatiilor de out of stock in marile magazine Cash & Carry si Retail.

"In urma inaugurarii acestui centru se estimeaza o crestere a vanzarilor pe piata interna de minim 10%, insa motivul principal pentru care am decis sa facem aceasta investitie este respectul fata de consumatori si fata de partenerii de afaceri, respect care sta la baza politicii noastre comerciale. Alaturi de deosebita atentie pe care o acordam de cativa ani buni, in sensul calitatii deosebite a produselor, trebuie sa ne concentram si pe serviciile anexate produselor", declara Rares Marinescu, Director Operatiuni Comerciale Cramele Recas pentru piata interna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related