Cramele Recas isi fac casa in Bucuresti

Cramele Recas isi extinde prezenta pe piata vinurilor din capitala prin deschiderea primului magazin de retail propriu, in urma unei investitii de aproximativ 100.000 de euro. Centrul este situat in zona Tineretului - Sincai. Sediul din Str. Lanariei faciliteaza astfel accesul consumatorilor la vinurile care nu sunt comercializate prin hypermarket-uri si retail-ul traditional. Magazinul are disponibile peste 150 de etichete de vin imbuteliat, o capacitate de depozitare de 3 tone pentru cele opt sortimente de vin vrac comercializate, si se intinde pe o suprafata de 170 mp.

Decizia de deschidere a unui asemenea magazin este una fireasca, avand in vedere faptul ca in magazinele proprii din Recas si Timisoara, un procent insemnat dintre cumparatori sunt bucuresteni. De asemenea, reprezinta o decizie conforma cu respectul pentru consumator, pe care Cramele Recas il situeaza pe primul plan al politicii sale comerciale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related