White Image relanseaza newsletterul ALTEX - Clubul Preturilor Mici

White Image relanseaza sub denumirea de de Clubul Preturilor Mici newsletterul celui mai mare retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. Clubul Preturilor Mici se adreseaza tuturor celor care doresc sfaturi legate de achizitia si functionarea produselor electronice precum si celor interesati de serviciile oferite de ALTEX si ofertele de creditare. De asemenea newsletterul cuprinde promotiile de produse si servicii ALTEX si le ofera abonatilor posibilitatea de a economisi timp, acestia avand posibilitatea sa descarce catalogul ALTEX direct din newsletter.

In plus abonatii vor fi informati asupra evenimentelor ce se desfasoara in aria in care acestia isi au resedinta si vor beneficia de oferte particularizate adaptate interesului acestora. White Image Loyalty Solutions isi doreste ca prin acest newsletter sa sprijine eforturile ALTEX de comunicare individualizata cu actuali si potentiali clienti. Pentru a putea fi membru "Clubului preturilor mici" nu trebuie decat sa accesezi site-ul www.altex.ro si sa te abonezi la newsletterul ALTEX..

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related