Stefas.ro, cel mai tânăr brand românesc în Times Square, NY

Stefas.ro, cel mai tânăr brand românesc în Times Square, NY

La vârsta de doar 24 de ani, Ştefania este o artistă desăvârşită: cântăreaţă, influencer si antreprenor. Tânăra a obţinut ceea ce multe femei îşi doresc. Şi-a găsit jumătatea, pe Speak, a fost cerută în căsătorie într-un mod adorabil, la "Asia Express", are succes nebun pe plan muzical şi este femeie de afaceri. Da, are propriul bussiness, lansând două colecţii de costume de baie, chiar ea fiind imaginea brandului (Stefas.ro).

Următorul pas ? Unul mare, desigur. 

Stefas Swimsuits este cel mai tânăr brand românesc ce a ajuns pe un billboard in Times Square, New York.

O altă pasiune a Ștefaniei este vloggingul. Ștefania se bucură de succes în muzică, dar și în mediul online, fiind foarte apreciată pe rețelele de socializare, aproape la fel de mult ca iubitul ei.

Concurenta de la Asia Express se filmează des în diverse ipostaze amuzante, iar fanii par să îi aprecieze enorm munca.Totodată, Ștefania este foarte pricepută și în ale machiajului, semn că multe clipuri publicate de ea pe Youtube sunt în legătură cu acest domeniu. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related