Aventura, strigați "Ura!" - 4 episoade în trending pe YouTube

Aventura, strigați "Ura!" - 4 episoade în trending pe YouTube

La doar 4 zile după lansarea pe YouTube, Aventura, strigați “Ura!” scrie istorie in România. Toate cele 4 episoade lansate până în prezent, ale acestui reality show, se regăsesc în același timp în Trending în România.

Aventura, strigați “Ura!” este un reality show conceput, realizat și care îi are ca protagoniști pe Speak și Ștefania. Acesta este filmat pe parcursul a 6 săptămâni și surprinde peripețiile pe care aceștia le întâmpină în vacanța lor in următoarele destinații: Dubai – Seychelles – Jakarta – Bali.

Episoadele apar în premieră pe Voyo, platforma cu conținut video aparținând trustului PRO TV,  iar începând cu data de 10 martie acestea au fost urcate pe canalele celor 2 de YouTube, episoadele impare pe canalul lui Speak, iar episoadele pare pe canalul Ștefaniei.

În prezent, episodul 1 este pe locul 21, episodul 2 este pe locul 20, episodul 3 este pe 29, iar episodul 4 este pe locul 76.

Aventura, strigați “Ura!” este primul dintr-o serie de reality show-uri pe care Speak și Stefania le pregătesc anul acesta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related