Linia dintre virtual și real, subțiată până la pixel

Linia dintre virtual și real, subțiată până la pixel

Când timpul și spațiul se îndoaie, iar tehnologia devine parte a ființei tale, lumea AI se apropie și mai mult, ca și cum ar sparge zidurile percepției și scepticismului nostru. Așa am simțit când am urmărit frumosul clip pentru Lume Pad, tableta Android 3D de la Leia. Reclama de 90 de secunde se numește Breakthrough și a fost creată de compania de producție Smith și Jones, regizată de Ulf Johansson, regizor premiat cu Emmy, iar muzica nominalizată la premiul Oscar a lui Bruno Coulais, pentru filmul francez Les Choristes, amplifică drama.

Lume Pad este prima tabletă 3D Lightfield din lume - utilizează nanotehnologia pentru a permite crearea, partajarea și vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor, aplicațiilor, jocurilor și altor conținuturi în 3D, vizibile cu ochiul liber. Lume Pad a câștigat recunoaștere mondială la CES 2021, expunând consumatorul obișnuit la tehnologia holografică. “Mulți ani de dezvoltare în nanotehnologie și AI s-au adunat pentru a alimenta Lume Pad”, spunea David Fattal, co-fondator și CEO al Leia. “Pentru prima dată livrăm consumatorilor o cantitate practic infinită de conținut 3D într-un factor de formă mobilă, fără compromisuri pentru experiența 2D.”

Asta vedem, timp de un minut și jumătate: spații dărâmate, care ne lasă să ne întrebăm unde sunt granițele ... au mai rămas? Cum se simte când linia dintre virtual și real se subțiază până la pixel?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related