Începe Street Art București – un program de street art pentru locuitorii capitalei

Începe Street Art București – un program de street art pentru locuitorii capitalei

Street Art București creează cinci intervenții artistice în spații publice din cartiere, împreună cu artiști apreciați, cum sunt Serebe și Pisica Pătrată, găzduite de Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București și The Institute, în spațiul Combinatul Fondului Plastic. Artiștii și fotografii sunt invitați să participe la două apeluri deschise, iar bucureștenii și vizitatorii pot pleca, gratuit, în trei tururi ghidate ale artei urbane din spații publice. 

Programul produce un album tipărit și o hartă online, care indexează și cartează cele mai recente și interesante lucrări de street art din oraș. Albumul și harta virtuală vor fi lansate în cadrul expoziției colective din 15 – 23 Octombrie, în București.

Expoziția prezintă concluziile programului, inclusiv lucrările premiate în cadrul apelurilor deschise și lucrări originale din colecția Save or Cancel. Vernisajul expoziției aduce împreună doi artiști din domenii diferite, artă vizuală și muzică, care co-produc un performance live, transmis în direct online.

Pe 30 August lansăm primul apel deschis pentru murale și intervenții artistice stradale.

Toate activitățile și produsele programului Street Art București sunt gratuite.

Street Art București este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București, The Institute
Parteneri media: Zeppelin, Igloo, Iqads.ro

 

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related