Wal-Mart Stores alege sa fie reprezentata de Saatchi & Saatchi X

Wal-Mart Stores, Inc a numit Saatchi & Saatchi X (birourile Springdale, Arkansas) Agency of Record pentru a coordona serviciile de Comunicare in-store, Shopper Marketing si Strategie de comunicare Parteneri. Vice Presedintele pe Marketing si Comunicare, Julie Roehm, declara ca "Wal-Mart continua sa isi dezvolte experienta in relatiile cu cumparatorii si partenerii sai, modul de comunicare si relatiile stabilite cu acestia reprezentand un lucru extrem de important pentru Wal-Mart".

Wal-Mart, Inc. detine aproximativ 3.900 de magazine si locatii SAM's CLUB in Statele Unite ale Americii, oferind serviciile lor unui numar de 127 de milioane de consumatori saptamanal. Sub conducere Wal-Mart, evolueaza un numar impresionant de 1.3 milioane de angajati americani, dintre care: 235.000 de angajati trecuti de 55 de ani, 225.000 afro-americani si 150.000 de hispanici. De asemenea, dintre angajatii Wal-Mart 815.000 sunt femei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

SectiuneBranded


Related