Scandal intre Wal-Mart si DraftFCB

Adweek prezinta scandalul care a dus la despartirea Wal-Mart de agentia Draft FCB. Se pare ca acest scandal a fost provocat de comportamentul neadecvat al lui Julie Roehm, svp of marketing communications la Wal-Mart.
Pe 20 septembrie, la sapte luni de la angajarea ei, Roehm a vorbit cu inflacarare despre agentia membra a Interpublic Group la prezentarea facuta celor 35 de consultanti care au participat la intalnirea anuala AdForum.

Roehm nu a negat faptul ca in acea seara a fost insotita de Sean Womack, vp of communications architecture si de alti executivi ai DraftFCB la o cina data in cinstea consultantilor la Nobu 57, un restaurant din centrul New York-ului. Grupul a ocupat mai multe mese, mancand, band si socializand timp de mai multe ore. Sursele spun ca Roehm a fost fotografiata stand in bratele unui barbat de la DraftFCB.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related