Surfshark. Cum poți să îți recâștigi controlul absolut asupra vieții online

Surfshark. Cum poți să îți recâștigi controlul absolut asupra vieții online

Evident, toți ne dorim un internet curat, neacoperit de ferestre care ne cer informații și au nevoie de clickurile noastre, o viață online în care să putem călători liber, fără să fim urmăriți de prăjiturele care se hrănesc cu intimitatea noastră, o experiență digitală în care să nu ne mai fie frică de tot ce s-ar putea ascunde în spatele unui click inocent. Dar cu toții am ajuns la concluzia că dacă vrem internet, atunci trebuie să plătim cu datele, intimitatea și frustrările noastre. Nu e un schimb corect, dar ni se pare că nu există altul pentru oamenii obișnuiți, cei care nu se pricep la VPN, malware, phishing & servere. În ultimii ani, s-a dezvoltat această percepție și ni se pare că doar experții în IT au dreptul la o viață frumoasă pe internet. Nu trebuie să fie așa, arată cei de la Surfshark, care și-au propus să schimbe paradigma și prejudecățile și să ducă experiența digitală la un alt nivel. 

 

O experiență digitală premium pentru oamenii obișnuiți

Nu trebuie să fii specialist în securitate cibernetică sau hacker pentru a te bucura de internet în condițiile tale. Acelea în care nu ești urmărit tot timpul, nu ți se fură datele și nu plătești cu intimitatea. O soluție pe care o folosesc mulți utilizatori de câțiva ani este VPN (virtual private network).
VPN este o rețea privată virtuală care permite să te conectezi la o rețea publică, în timp ce beneficiezi de securitate informațională sporită, acces simplificat și compatibilitate cu rețelele publice de mare viteză. Doar că, uneori, oamenii obișnuiți se pierd în hățișul termenilor cibernetici și sunt descurajați de limbajul tehnic pentru a ajunge la această soluție.

Ambiția Surfshark este să umanizeze securitatea digitală, pentru a fi accesibilă tuturor, și duce serviciile VPN la nivelul următor. Compania vrea să provoace paradigma securității cibernetice, prin dezvoltarea unor soluții care să schimbe obișnuințele digitale în anii următori.

Motto-ul Surfshark e următorul: fiecare om are dreptul la control absolut asupra vieții online.

 

Internet curat, viteză maximă

Și acum să trecem la lucrurile practice. Care sunt, de fapt, avantajele unui astfel de serviciu

În primul rând, un internet curat și o navigare liniștită, fără ads, malware, phishing & trackere.
Surfshark îți protejează identitatea online și oferă posibilitatea de a accesa orice content online, în ciuda restricțiile geografice. 

Serviciul protejează datele în cazul unei conexiuni întrerupte la server și folosește două servere VPN pentru securitate absolută. Surfshark oferă, de asemenea, soluții pentru restricțiile strice ale serverelor. 

Este singurul serviciu de VPN care oferă, simultan, conexiuni online nelimitate.

Cei care aleg Surfshark se bucură de encripție de nivel înalt, protocoale sigure și rapide, DNS privat pentru orice server, posibilități de camuflare, prevenție pentru orice scurgeri de date.

Pe orice aplicație e folosit, butonul de CONNECT folosește un algoritm care selectează automat cel mai bun server și cea mai bună combinație de setări pentru cea mai mare viteză posibilă. 

Pentru a înțelege mai bine toate aceste posibilități, un expert Surfshark e la dispoziția utilizatorilor în orice secundă, oferind suport tehnic 24 din 7.

Surfshark nu păstrează date de logare și niciun fel de informații care ar putea fi folosite pentru identificarea utilizatorilor. Compania nu colectează adrese IP, browsing history, sesiuni de logare și nicio informație despre useri, datorită legilor din Insulele Virgine Britanice, unde are sediul.
De altfel, puteți să vă convingeți singuri, citind termenii și condițiile explicate pe înțelesul tuturor. 

 

Internet mai sigur pentru toți

Surfshark a fost lansat în 2018, pornind de la ideea unui internet sigur și liber. Compania are un consiliu format din specialiști din varii domenii - jurnaliști premiați cu Pulitzer, activiști, experți în protecție online, lideri ai unor organizații importante în domeniu - care se implică și participă în proiectele Surfshank de a face internetul mai sigur pentru toată lumea.

Rețeaua Surfshark are 3200 de servere în peste 110 locații din 65 de țări și oferă aplicații și extensii pentru toate platformele majore: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, Fire TV, Android TV, Apple TV, Xbox & PlayStation.

Serviciul a fost auditat de o agenție independentă de experți și a primit toate aprobările legale necesare. Compania care dezvoltă serviciul Surfshark, Surfshark Ltd., e înregistrată în Insulele Virgine Britanice, având o politică strictă de protecție a datelor utilizatorilor. 

Concluzia e simplă și îmbucurătoare: nu trebuie să ne vindem sufletul pentru o viață frumoasă pe internet. 
Cei de la Surfshark te așteaptă să îți arate o nouă experiență digitală.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related