Concert, teatru pentru copii, ateliere și târg pe 11 și 12 septembrie la Grădina cu Artiști. Ultima ediție a Grădinii cu Artiști de anul acesta, în Parcul Grădina Icoanei din București

Concert, teatru pentru copii, ateliere și târg pe 11 și 12 septembrie la Grădina cu Artiști. Ultima ediție a Grădinii cu Artiști de anul acesta, în Parcul Grădina Icoanei din București

Pe 11 și 12 septembrie, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniversează 10 ani, Grădina cu Artiști, revine pentru o ultimă ediție în Parcul Grădina Icoanei din București cu un târg de artizani, ateliere pentru toate vârstele, concert și teatru pentru copii iar intrarea pentru public este liberă.

Ediția din septembrie a Grădinii cu Artiști aduce următorul program pentru vizitatori:

Sâmbătă, 11 septembrie:
10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleșcanu
16:00 – Călătorie muzicală cu iz folcloric cu Alexandra Crăciun și Ilie Idu
17:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Cenușăreasa cu trupa Omidee

Duminică, 12 septembrie:
10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleșcanu
11:00 și 18:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Prințul fermecat în broască cu trupa Etherium

Designerii și artizanii pricepuți aduc din nou în parc haine, cărți și jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, cafea aromată, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Vin să își expună comorile dar și ca să ne arate și să ne învețe secretele lor, așa că au pregătit multe ateliere pentru toate gusturile, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: codițe cu ață, pictură pe lemn și pe tricouri, felinare handmade, săpunuri naturale, brățări, slime, yoga și mandale.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.

Parteneri: Primăria sectorului 2.
Parteneri media: Tanănana, Itsy Bitsy, Zile și Nopți, IQads, Cațavencii, Spotmedia, Click! pentru femei, PRwave, The Institute, Iqool, Revista Atelierul, Modernism, Goingout, Green Report, Catchy, acasa.ro, Bucharest Guide, inoras.ro, Pro București, 4arte, Fashion8, Munteanu, Coțofana Urbană, Gokid, Qbebe, suntparinte.ro, Revista Margot, CSR Media, Știri.ong, România Pozitivă, Recreativo.
Eveniment organizat de Creative Arts și Media Events & Entertainment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related