NMVD X Boiler Room la Club Control pe 5 noiembrie cu The Hacker, Tama Sumo, Alexandru Jijian, Kosta și Eddie Lanzat

NMVD X Boiler Room la Club Control pe 5 noiembrie cu The Hacker, Tama Sumo, Alexandru Jijian, Kosta și Eddie Lanzat

Ediția NMVD Iași se va muta la București în urma creșterii de cazuri COVID-19 în zona județului Iași. Dorind să asigure un mediu sigur pentru public, artiști și echipă, organizatorii au decis ca ediția NMVD ce urmă să aibă loc la The Secret, în Iași, pe data de 17 septembrie, va fi mutată la București, la Club Control, pe data de 5 noiembrie 2021.

Ne pare rău că nu putem dansa alături de comunitatea de iubitori de muzică electronică din Iași (vom încerca să revenim acolo cât mai curând), însă ne bucurăm să anunțăm prima colaborare cu Boiler Room pentru evenimentul nou din București. Turneul Est European Boiler Room a adăugat în lista evenimentul NMVD cu The Hacker, Tama Sumo, Alexandru Jijian, Kosta și Eddie Lanzat, rezident Club Control.

Primul eveniment din seria NMVD de petreceri de muzică electronică din aceast an a avut loc pe 28 August, la Combinatul Fondului Plastic din București, cu Palms Trax, Man Power, Mehmet Aslan și Eddie Lanzat, iar al doilea eveniment a avut loc pe 3 septembrie, la FORM Beach, în Mamaia, cu Dj Tennis, Sascha Funke, Capablanca și Gemini Brothers. Petrecerile au în spate un scenariu post-apocaliptic, cu artiști de muzică electronică, decor custom-made și dansatori costumați care animă atmosfera.

Ediția NMVD x Boiler Room va fi ultima petrecere din seria NMVD a acestui an și se va ține pe dată de 5 noiembrie, la Club Control din București. Lineup-ul final include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro și New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public că principalul fondator al Electroclash-ului), Tama Sumo (activează că DJ din 1993, a fost DJ rezident la Tresor Club, OstGut și Panorama Bar/ Berghain din Berlin, evoluând într-o varietate de stiluri de la House clasic la Techno, incluzând mult Disco și Afrobeats), Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio și iubitor de muzică electronică, a împărțit scenă cu nume că Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing), Kosta (cu o carieră de aproape 20 de ani, e prezent în scenă la o multitudine de festivaluri și cluburi cu un spectru muzical larg, de la funk, disco, afro house, la house și dark disco) și Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald și Doreen Recordings).

Intrare: începând cu ora 17:00

BILETE:

Biletele pentru partyul NMVD de la București pot fi achiziționate de pe IaBilet (https://www.iabilet.ro/bilete-nmvd-67891/) la prețul de 30 lei (până pe 5 noiembrie, inclusiv, înainte de ora 20:00, atât online, cât și fizic, de la intrare) și 40 lei (pe 5 noiembrie, atât online, cât și fizic, de la intrare, după ora 20:00).

REGULAMENT DE ACCES:

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Participanții la eveniment trebuie să dețină un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul în incinta evenimentului. Un bilet conferă acces pentru o singură persoană.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, seria de evenimente NMVD va avea loc în aer liber și cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.).

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea platformelor social media NMVD, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

Un eveniment powered by George – Primul banking inteligent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related