Apel deschis pentru fotografii de artă urbană Street Art București

Apel deschis pentru fotografii de artă urbană Street Art București

Street Art București invită orice persoană să participe la activarea cartierelor și la cartarea lucrărilor de artă din spații publice. Obiectivul apelului este identificarea unor noi lucrări și publicarea acestora pe harta intervențiilor artistice din spațiul public bucureștean. Fotografiile premiate vor fi incluse pe harta Street Art București și în cadrul expoziției-concluzie a proiectului. 

Poți participa la acest apel deschis cu maximum trei fotografii, sub forma a trei înscrieri separate. Fotografiile înscrise în acest apel deschis vor avea ca subiect lucrări de artă din spațiul public bucureștean, care nu sunt deja incluse în harta Street Art București și vor răspunde cerințelor specifice apelului, așa cum sunt descrise în Regulamentul apelului. Fotografiile vor fi transmise în format digital, completând formularul de participare.

Perioada de înscriere în apelul deschis pentru fotografii de artă urbană Street Art București este 24 Septembrie – 1 Octombrie 2021, ora 23:59

Regulament

Selecția fotografiilor premiate este realizată de către public, prin vot anonim online. 

Calendar

  • 24 Septembrie – 1 Octombrie / perioadă de înscrieri
  • 2 – 6 Octombrie / perioadă de jurizare prin vot public online anonim
  • 7 Octombrie / anunț rezultate

Street Art București creează cinci intervenții artistice în spații publice din cartiere, împreună cu artiști apreciați, cum sunt Serebe și Pisica Pătrată, lansează două apeluri deschise pentru artiști și fotografi, oferă tururi gratuite, publică un album și o hartă de artă urbană, și prezintă concluziile proiectului într-o expoziție de de grup, în luna Octombrie, în București. 

Toate activitățile și produsele programului Street Art București sunt gratuite.

Street Art București este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București, The Institute
Parteneri media: Zeppelin, Igloo, IQads.ro

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related