Lansarea proiectului ”Mergând pe Străzi cu renume”

Lansarea proiectului ”Mergând pe Străzi cu renume”

Asociația Antistatic se bucură să anunțe lansarea proiectului „Mergând pe Străzi cu renume”. Ne-am dorit mult să aducem mai aproape de bucureșteni informații despre cât mai multe personalități, iar cu sprijinul ARCUB am reușit să continuăm proiectul ”Străzi cu renume” și să ilustrăm încă 50 de figuri marcante care au dat numele străzilor capitalei. Vrem să ajungem la oameni din tot orașul, așa că am ales 50 de străzi din toate colțurile capitalei.

Pentru a articula mai bine legătura dintre oameni și locuri, vom realiza o serie de tururi ghidate care vă vor plimba prin istoria orașului, a caselor și a personalităților sale. Acestea se vor defășura pe data de 17, 30, respectiv 31 octombrie. Pentru a putea participa la aceste tururi, cei interesați se pot înscrie online

Mergând pe Străzi cu renume este un proiect al Asociației Antistatic co-finanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului cultural București – Oraş deschis 2021.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB
Parteneri: Clubul Ilustratorilor, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi
Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zile și Nopți, IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related