Diana Miron: E artă adaptată la natură și nu invers. Folosim mediul hibrid al Parcului Natural Văcărești

Diana Miron: E artă adaptată la natură și nu invers. Folosim mediul hibrid al Parcului Natural Văcărești

Treptat, printre click-uri și scroll-uri zilnice pe rețelele de socializare, am ajuns să ne simțim mai conectați de tehnologie decât de natură. În Parcul Natural Văcărești, situat chiar în mijlocul orașului, proiectul Becoming Landscape își propune să readucă individul în centrul naturii prin artă. Pe 9 octombrie mediul hibrid al naturii va găzdui un concert susținut de Diana Miron și Laurențiu Coțac alături de instrumentiștii din Outis Quartet și doi performeri vocali.

Diana Miron a început să descopere universul muzical încă de la 4 ani ani, când explora curioasă pianul. În anii de școală a studiat vioara și a terminat un master de compoziție jazz la Conservator. Când nu face muzică proprie, lucrează în zona de teatru prin sound design și soundtrack, dans contemporan și film. În lucrarea Harmony of Disaster din cadrul Becoming Landscape, Diana speră ca publicul să asculte activ și să se piardă în senzația de intimitate pe care o oferă natura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related