FITBIT te inspiră să-ți descoperi motivația. Descoperă noul proiect ”Transform your life”

FITBIT te inspiră să-ți descoperi motivația. Descoperă noul proiect ”Transform your life”

Ultimii doi ani, în care stilul de viață și rutina zilnică s-au schimbat radical, și-au pus amprenta, mai ales asupra stării de sănătate, atât fizice cât și mentale. Pandemia a avut consecințe importante pentru majoritatea dintre noi-  grijile, stresul crescut, teama de necunoscut ducând de multe ori la emoții negative.

În schimb, un aspect pozitiv generat de pandemie rămâne faptul că am devenit tot mai atenți la corpul și la sănătatea noastră, la cine suntem cu adevărat și la ce ne dorim, ne-am regândit prioritățile și ne-am transformat viețile- iar toată această călătorie prin anii pandemici ne-a făcut mai puternici și mai rezistenți. Forța și anduranța capătă, însă, un nou sens. A fi puternic și sănătos nu mai înseamnă cât de mult și repede putem alerga, ci cum putem înțelege capacitatea corpului de a face față la stres, ascultându-l, analizând nivelul de activitate fizică, având un somn de calitate și o stare de sanătate fizică, dar și psihică optimă. Înseamnă, de fapt, echilibrul între sănătatea mentală și corporală.

Cel mai recent proiect FITBIT&AListMagazine ”Transform your life este motivant și inspirațional-prezintă patru protagoniste autentice, cu stiluri și experiențe de viață diferite, numitorul comun fiind povestea transformării existențiale.

 ”Transform your life” este despre cum acceptarea de sine necondiționată, ambiția, dorința de schimbare, încrederea și perseverența, ajutate de un aport tehnologic inteligent, pot remodela vieți.

Cele patru protagoniste- Ioana Dumitrache (antreprenor), Giulia (artist), Anca Surdu (fostă sportivă de performanță) și Ioana Chicet Macoveiciuc (scriitor și blogger)- povestesc pentru Alist Magazine, despre micile decizii care au adus schimbări benefice în viața lor, inspirând prin puterea exemplului.

Deși diferite, ele au o trăsătură comună. Cred, mai mult decât orice, într-o viață echilibrată. Înțeleg ce merge și ce nu merge, sunt atente la ce le transmite corpul despre lucrurile care le plac și lucrurile care le displac și aleg, pe cât posibil, activități care le încarcă pozitiv. Iar sportul este o componentă esențială a drumului lor către o stare de bine și de sănătate optime.

Ioana Dumitrache, în urmă cu câțiva ani, a făcut o schimbare radicală în stilul de viață, când sportul și alimentația sănătoasă au intrat în rutina sa. Giulia a învățat de-a lungul timpului că fiecare situație care pare fără ieșire are o rezolvare și, pas cu pas, poate ajunge acolo unde își dorește, iar frustrările inutile pot fi înlocuite cu răbdare și pozitivism. Anca Surdu, blogger și fostă sportivă de performanță este promotor al unui stil de viață echilibrat și cât mai în contact cu propria persoană, iar Ioana Chicet Macoveiciuc (Prințesa Urbană) povestește despre schimbările recente din viața ei- despre cum s-a apucat de alergat și despre cum a transformat-o atât pe interior cât și pe exterior această activitate pe care obișnuia să o privească cu condescendență.

Ambasadorii acestui proiect sunt, așadar, femei puternice, capabile, cu experiențe de viață în care ne regăsim și cu care ne identificăm. Sunt povești care ne inspiră și ne motivează să punem sănătatea în topul priorităților, să evoluăm, să transformăm visele în realitate și să ne dăm seama că dacă vrem să ne fie bine în viață, trebuie să lucrăm noi cu noi înșine. Să facem sport, dar să ne cunoaștem și ascultăm corpul, să ne dozăm efortul, iar când e nevoie să ne dăm voie să luăm și o pauză.

"În acești ani pandemici, oamenii au devenit tot mai atenți la sănătatea lor, și-au regândit prioritățile, iar tehnologia, prin instrumente intuitive pentru monitorizarea stării de sănătate a fost acolo să îi ajute să se schimbe, să se transforme și să rămână motivați pentru a-și atinge obiectivele de fitness.  Ne-am dorit ca prin acest proiect editorial să aducem în față oameni care inspiră prin puterea de a se adapta și de a îmbrățișa transformarea fizică și mentală, cărora nu le este teamă să experimenteze și care găsesc în Fitbit un aliat de nădejde pentru un stil de viață mai activ și echilibrat", a declarat Alexandra Pahomi, Marketing Manager în cadrul Fitbit pentru Europa Centrală și de Est.

Prin acest proiect, FITBIT devine, pe lângâ furnizorul celor mai avansate trackere pentru monitorizarea condiției fizice și ambasadorul unui stil de viață sănătos și echilibrat, redefinind puterea și forța fizică. Fitbit ajută oamenii să ducă vieți mai sănătoase și active prin accesul la informații, inspirație și sfaturi practice pentru a-și atinge obiectivele.

Platforma Fitbit oferă informații și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, și sistemul de operare Fitbit OS pentru smartwatch-uri. Fitbit Premium oferă sprijin avansat direct în aplicația Fitbit pentru îndeplinirea obiectivelor de fitness și sănătate. Fitbit Premium + Health Coaching oferă one-on-one training virtual cu experți ce se bazează pe datele utilizatorului pentru programe ghidate. Fitbit Health Solution lucrează la îmbunătățirea soluțiilor prin care angajatorii, cei care lucrează în asigurări și alte persoane din domeniul asistenței medicale să poată îmbunătati sănătatea oamenilor. Produsele Fitbit se găsesc în peste 39,000 de magazine, din peste 100 de tări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related