Business Review si Biz: numarul 1 in categoria revistelor de afaceri conform Alfa Cont si MMP

Revista Biz este revista de afaceri cu cele mai mari incasari din publicitate din Romania potrivit datelor furnizate de Alfa Cont. In acelasi top, saptamanalul Business Review este publicatia de afaceri editata in limba engleza cu cele mai mari incasari din publicitate din Romania. Biz se mai afla pe locul 1 si in topul vanzarilor online de abonamente pentru reviste romanesti afisat de site-ul Messagerie Micul Paris intre publicatiile de limba romana.

Potrivit monitorizarilor realizate de Alfa Cont in 2004, revista Biz a atras investitii in publicitate de 1.639.800,00 Euro (brut). Conform aceleiasi surse, Biz se claseaza pe locul 17 dintr-un total de 177 de tilturi, ca venituri realizate din vanzari de spatiu publicitar. Saptamanalul Business Review a atras investitii in publicitate de 1.675.075 Euro (brut), clasandu-se pe locul 16 dintr-un total de 177 de tilturi, ca venituri realizate din vanzari de spatiu publicitar. Business Review editeaza la fiecare numar suplimentul Estates&Construction Market, care a atras in 2004 investitii in publicitate de 275, 580 Euro (brut).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related