Hackingul cresterii economice - Sean Ellis, Morgan Brown | Editura Curtea Veche, 2021

Hackingul cresterii economice - Sean Ellis, Morgan Brown | Editura Curtea Veche, 2021

Metoda propusa de cei doi experti, hackingul cresterii, e deopotriva rezultatul a zeci de ani de practica in domeniul afacerilor si expresia unei gandiri ce trece dincolo de granitele marketingului traditional, venind cu solutii accesibile si inovatoare.

Intr-o lume a businessului dominata de competitia acerba pen-tru atragerea unui numar cat mai mare de clienti, sunt esentiale cresterea rapida a cotei de piata si dezvoltarea unor strategii de marketing imbatabile. SEAN ELLIS si MORGAN BROWN propun solutii pentru a transforma orice companie, indiferent de marimea sau de specificul ei, intr-una de succes, cu o pozitie competitiva pe piata.

Morgan Brown este expert in marketing cu o bogata experienta in domeniul start-up-urilor si cofondator al GrowthHackers.com. Este invitat sa vorbeasca in mod regulat la conferinte importante precum SXSW, TechWeek, HubSpot si altele.

 

Sean Ellis este CEO si cofondator al GrowthHackers.com, site-ul numarul unu in comunitatea online de hackeri ai cresterii, cu 1,8 milioane de utilizatori la nivel mondial. Sean a inventat termenul de "hacker al cresterii" in 2010 si este organizatorul conferintei anuale a hackerilor cresterii. Ofera interviuri si tine regulat prelegeri pentru start-up-uri si companii din Fortune 100, publicand articole in The New York Times, The Wall Street Journal, WIRED, Fast Company, Inc.com sau TechCrunch.

 

Video: Autorul despre carte

  

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

  • Titlul original: Hacking Growth
  • Ediția 2021, paperback
  • Traducător: Carmen Cuculescu
  • Dimensiuni: 145 x 205
  • 496 pagini
  • ISBN: 978-606-44-0895-2
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related