Taci și treci la treabă! 7 pași pentru a-ți atinge scopurile - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2019

Taci și treci la treabă! 7 pași pentru a-ți atinge scopurile - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2019

Cartea prezintă un plan detaliat care abordează cauzele gândirii negative, ajutându-vă să descoperiți blocajele care au devenit niște obstacole mentale și vă arată cum să le transformați în circumstanțe favorabile pentru a vă atinge potențialul deplin.

Această carte vă arată cum să vă actualizați potențialul nelimitat pentru o viață marcată de succes.
T. Harv Eker

Vă recomand să cumpărați această carte, s-o citiți și s-o folosiți — pentru că o viață mai fericită și mai mulțumită este la un pas distanță.
David Bach

Muncești mult și faci tot ce poți ca să obții ce-ți dorești, dar tot nu reușești? Brian Tracy îți arată că primul pas spre succes constă în stabilirea unor scopuri clare pe care să le urmărești cu perseverență, până când reușești să le atingi. Nu este simplu, însă vei vedea că ­însușindu‑ți abilitățile potrivite, drumul tău spre succes va fi plin de experiențe nemaipomenite, iar la capătul lui te va aștepta cu siguranță o reușită. 

Vei găsi în carte sfaturi și informații prezentate succint și cât se poate de pragmatic. Viziunea autorului asupra succesului îți va deschide ochii și te va face atent la lucruri pe care înainte le ignorai sau pe care pur și simplu nu le luai în seamă, din lipsă de timp. Îndrăznește să ai scopuri mărețe și nu te lăsa până când nu le atingi!

 

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Just Shut Up and Do It: 7 Steps to Conquer Your Goals
Ediția 2019
Traducător: Andreea Drăghici
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
80 pagini
ISBN: 978-606-44-0327-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related