Punct ochit, punct lovit. Puterea concentrarii - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2020

Punct ochit, punct lovit. Puterea concentrarii - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2020

Brian Tracy este convins că avem cu toții un enorm potențial neexploatat și că oricine poate ajunge în scurt timp să câștige atât cât își dorește dacă învață să pună în practică principiile și tehnicile persoanelor de succes.

De ce încă o carte despre succes marca Brian Tracy? Ce ne poate spune nou, pe această temă foarte dezbătută, celebrul autor motivațional? Răspunsul este simplu. Tracy are acea capacitate, dezvoltată de-a lungul a decenii de experiență, de a sintetiza în cât mai puține principii o cantitate uriașă de infor­mații din foarte multe domenii (marke­ting, PR, coaching, psihologie etc.). Este motivul pentru care, anual, peste un sfert de milion de oameni de pretutindeni participă la conferințele, seminarele sau discursurile sale ținute în fața angajaților marilor companii.

Tracy își prezintă rețetele succesului întotdeauna într-un mod extrem de clar, cu exemple ușor de urmat.

 

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Bull's-Eye: The Power of Focus
Ediția I 2013, paperback
Traducător: Nicoleta Mitrofan
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
104 pagini
ISBN: 978-606-44-0452-7

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related