NOËL, târgul cadourilor de designer, revine la Hanul Gabroveni

NOËL, târgul cadourilor de designer, revine la Hanul Gabroveni

Peste 60 de artiști, designeri și creativi își reunesc forțele pe 18 și 19 decembrie la cel mai longeviv târg de cadouri de designer, NOËL. După o pauză de 2 ani, creată de pandemie, evenimentul de Crăciun destinat artiștilor și creativi români revine. Dacă ai #NasPentruCadouri, te vom întâmpina cu piese unicat și atent lucrate, fiecare cu semnătura unui designer român. Printre designerii prezenți la târg se numără Wagner Arte Frumoase și Povești, Marie Nouvelle, Lia Essentials, Atelier 437, Agatha Black, Adriana Goilav, Marius Mușat, Gena Tudor, MicaCera, Luviane Atelier de Parfumerie, Deplin, Diana Cojocaru, Bizar Concept, Alexandru Adam, Clay Play, ZIG Leather, Editha Lupea, VanFruct și mulți alții.

După 11 ediții pline de cadouri autentice, NOËL revine în acest an cu o selecție atentă de designeri, unde originalitatea și calitatea produselor expuse sunt prioritare pentru Super-Noël, super-eroul nostru și ghidul vizitatorilor către cadourile de calitate. NOËL aduce laolaltă designeri și artiști din următoarele secțiuni:

✦ Bijuterie contemporană
✦ Obiecte de design
✦ Selecție fashion curatoriată
✦ Ceramică & porțelan
✦ Delicii pentru suflet și trup
✦ Decorațiuni de brad alternative

În România se produc obiecte extraordinare de design și artă, însă ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care designerul să expună și să vândă creațiile sale către un public interesat. Dezvoltarea antreprenorilor care își propun să aducă pe piața din România produse originale și autentice a fost înfrânată de pandemie. Acum, aceștia au nevoie mai mult decât niciodată de un mediu care să îi revitalizeze și să le pună în valoare creațiile.

NOËL a observat nevoia și s-a adaptat – evenimentul creează o platforma reală pentru creația autentică românească și un liant între artiști și public. Super-Noël, personajul târgului, are #NasPentruCadouri și a făcut o selecție curatoriată a participanților la târg, ajutând vizitatorii să scape de stresul cumpărăturilor înainte de sărbători și să găsească tot ce au nevoie într-un singur loc. 

Unde și când?
La Hanul Gabroveni - ARCUB,strada Lipscani 84-90, București, pe 18-19 decembrie.

Cum poți intra la târg?
Prețul unui bilet este de 20 de lei la târg și 15 lei online.

„În această perioadă cu toții căutăm formula de cadou perfectă: raportul între unicitate și preț. Noi, la târgul NOËL, pe 18 și 19 decembrie ne-am propus să bifăm cu brio această nevoie-dorință. Cu siguranță varietatea de cadouri care pot fi achiziționate dintr-un singur loc, la NOËL, te scapă de tracasare, drumuri inutile și mai ales de kitsch. Designerii și artiștii pun multă pasiune și îndemânare în ceea ce creează și sunt mereu o sursă sigură de oferit un cadou cu fler. Dacă ajungi la NOËL 2021 înseamnă să ai #NasPentruCadouri!”, Dan Pierșinaru, director și fondator NOËL, MATERIA, AUTOR.

Evenimentul are loc respectând toate condițiile și reglementările în vigoare, conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021.

NOËL a apărut în 2009 și a devenit de-a lungul celor doisprezece ani de existență cel mai cunoscut și longeviv eveniment de Crăciun dedicat designerilor. Misiunea târgului este încurajarea dezvoltării antreprenorilor români din zona de artă și a creațiilor autohtone.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related