Numar record de inscrieri in competitiile Internetics

Editia de anul acesta a Festivalului Internetics a inregistrat un numar record de participanti: nu mai putin de 475 de inscrieri in cadrul celor trei competitii Internetics Web Promo, Internetics Web Space si Internetics Web Graphic, dublandu-se astfel numarul inregistrat la editia din 2005.

"Pentru mine si pentru colegii mei a fost o surpriza extraordinara numarul foarte mare de inscrieri de anul acesta. Nu stiu daca este vorba despre noul format al Internetics, despre membrii celor trei jurii ale acestei editii dar, ceva a convins foarte multi jucatori sa devina participanti Internetics. Poate au aparut anul acesta foarte multe agentii noi. Poate noi am reusit prin comunicare directa, PR si parteneriate corecte sa ajungem la oameni la care pana acum nu reusisem, sau mesajul nostru a fost mai convingator. Dar, ce este important este faptul ca datorita numarului foarte mare de inscrieri, Internetics devine o oglinda si mai apropiata a contentului pe care il ofera azi jucatorii pietei romanesti. Si de aici toata industria nu are decat de castigat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related