Crede în tine. Rezolvarea oricărei probleme pe care o întâmpini stă ascunsă în tine - Dr. Joseph Murphy | Editura Curtea Veche, 2020

Crede în tine. Rezolvarea oricărei probleme pe care o întâmpini stă ascunsă în tine - Dr. Joseph Murphy | Editura Curtea Veche, 2020

Punând la dispoziția cititorilor un ghid pentru a-și îmbunătăți viața, dr. Murphy nu oferă o învățătură spirituală abstractă, căci furnizează și exemple concrete ale unor oameni de știință, ale unor scriitori consacrați, ale multor antreprenori care, apelând la tehnicile lui, au atins piscuri semețe. Mai mult, metodele pe care autorul le dezvăluie au fost testate de el însuși – și, de fiecare dată, s-au dovedit a fi garanția succesului.

Poți să devii de neoprit și lipsit de teamă în îndeplinirea idealului urmărit, crezând intens în forța gândurilor tale.

Tu, asemenea tuturor oamenilor, ești arhitectul propriei vieți. Înzestrat cu puterea lui Dumnezeu, aflată înlăuntrul ființei tale, ai capacitatea de a-ți înălța castelul visurilor, de a-ți vedea idealurile împlinite – iată învățătura lui Joseph Murphy din această scriere înțeleaptă, care, de-a lungul vremii, a inspirat milioane de oameni.

Soluția constă în a schița planurile, în a le păstra mereu în gând, lăsându-le să îți captiveze imaginația, să te însu­flețească. Mintea subconștientă, odată impulsionată, va fi cea care te va sluji și va lucra tăcut în folosul tău. Astfel, tot ce ți-ai propus va deveni realitate și vei dobândi bunăstarea dorită, sănătatea sperată, succesul mult visat.

Dr. Murphy ne-a lăsat o moștenire inestimabilă. Îndrumările sale practice și tehnicile de rugăciune sunt o piatră de temelie pentru cei care vor să aibă o viață spirituală împlinită, să se bucure de recunoaștere, bogăție și pace interioară.
Dr. Peter Fritz Walter

 

Dr Joseph Murphy (20 mai 1898 – 16 decembrie 1981) a fost un autor american născut în Irlanda, reprezentant al Gândirii Noi și calificat în Știința Divină și Știința Religiilor. Murphy s-a căsătorit, a făcut un doctorat în psihologie la University of Southern California și a început să scrie. După ce prima lui soție a murit în 1976, s-a recăsătorit cu o altă practicantă a Științei Divine, care îi fusese mult timp secretară. Și-a mutat sediul în Laguna Hills, California, unde a murit în 1981. Soția sa, Dr Jean Murphy, a continuat calea rugăciunii mulți ani după eveniment. Murphy a scris mai mult de 30 de cărți. Cea mai cunoscută carte a lui, Puterea subconștientului, care a fost publicată prima dată în 1963, a devenit imediat bestseller și a vândut milioane de copii peste tot în lume.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The Source: Believe in yourself
Ediția 2020, paperback
Traducător: Florin Dull
Copertă: Gabi Toma

Dimensiuni: 11.0 x 16.0 cm
144 pagini
ISBN: 978-606-44-0559-3

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related