Fred Cook, CEO Golin, va coordona Centrul pentru Relatii Publice strategice al Scolii de Comunicare si Jurnalism USC Annenberg

Fred Cook, CEO Golin, va coordona Centrul pentru Relatii Publice strategice al Scolii de Comunicare si Jurnalism USC Annenberg

Fred Cook (CEO Golin) una dintre cele mai prestigioase retele de PR din lume, a fost numit in functia de director al Centrului pentru Relatii Publice strategice din cadrul Scolii de Comunicare si Jurnalism al University of Southern California Annenberg. 

"Este pentru prima data cand un CEO activ devine director al unui centru din USC Annenberg. Suntem incantati sa avem o personalitate cu experienta lui Fred in echipa noastra. Entuziasmul si pasiunea lui isi vor pune amprenta asupra universitatii noastre, care are unul dintre cele mai dinamice programe academice dedicat relatiilor publice", a declarat Willow Bay (directorul Scolii de Jurnalism, USC Annenberg).

 

"Mi-am petrecut ultimii 30 de ani construind una dintre cele mai de succes companii de PR prin inovatie si experimentare, iar de anul acesta voi aplica aceasta experienta si la University of Southern California Annenberg. Sunt impresionat de viziunea si de ambitia pe care o au cei de aici", a spus Fred Cook.

Fred Cook isi va continua activitatea de CEO al retelei Golin, rol din care supervizeaza dezvoltarea retelei globale si a business-ului agentiei. In timpul mandatului sau de CEO, Golin a fost desemnata in nenumarate randuri Agentia Anului, iar Fred a fost numit unul dintre cei mai puternici oameni de PR din lume. Acum patru ani, Golin schimba sistemul traditional al agentiei cu un nou model de organizare, g4, o matrice care ofera clientilor o abordare holistica si expertiza digitala complexa.

"Fred nu a acceptat niciodata conceptul de business as usual, nici in viata personala, nici in cea profesionala. Pozitia sa la USC Annenberg ii ofera o noua provocare, din care vor avea de castigat atat Universitatea, cat si Golin", a declarat Al Golin (fondator si Presedinte Golin).

In 2014, Fred Cook si-a lansat volumul autobiografic Improvise - Unconventional Career Advice from an Unlikely CEO. In paginile cartii, Fred povesteste ce a invatat din experientele traite, de la perioada petrecuta ca marinar pe un petrolier norvegian la cea in care a fost portar al unui hotel de cinci stele.

"Din momentul in care a fost publicata cartea, am discutat cu nenumarati studenti din intreaga lume, ceea ce m-a ajutat sa le inteleg si sa le apreciez opiniile si asteptarile. Ca profesor, sper sa reusesc sa rezolv macar o parte dintre acestea", adauga Fred Cook.

In primavara acestui an, Fred Cook a vizitat Romania si a stat de vorba cu studentii Universitatii din Bucuresti, in cadrul unui eveniment dedicat lansarii cartii sale in tara noastra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related