[Noii artizani] Alina Ionescu: In general oamenii care sunt interesati de obiectele ceramice realizate de mine cauta imperfectiunea, inegalitatea

[Noii artizani] Alina Ionescu: In general oamenii care sunt interesati de obiectele ceramice realizate de mine cauta imperfectiunea, inegalitatea

Alina Ionescu e arhitect de meserie, astfel ca toata viata ei se invarte intre a imagina, a proiecta si a modela. A inceput sa experimenteze cu ceramica pentru ca e un mod in care relaxarea si manifestarea artistica autentica se impletesc tare bine. Dupa primele incercari care ieseau total din tiparele industrializarii Alina a dat un nume noii ei pasiuni pentru lucrurile handmade: DIN ATeLIER. Creatiile ei sunt caracterizate de imperfectiunea care le face perfecte, iar oamenii care ajung la ea cauta cele mai neslefuite si inegale produse.

De fiecare data incep prin a schita si re-schita, prima oara din creion, dupa graphic pe tablet in culori, apoi incepe procesul de modelare a lutului care este foarte maleabil si ma lasa sa incerc si reincerc, iar daca nu imi iese, mai incerc o data. Dupa partea de colorat si glazurat urmeaza emotiile, cand toate obiectele snt bagate in culptorul ceramic, care atinge pana la 1200 de grate, iar acolo orice se poate intampla.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related