HNC si Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate promoveaza donarea benevola de sange

"Daruieste viata. Doneaza sange!" este sloganul sub care HNC-the advertising supermarket si Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate desfasoara campania pentru promovarea donarii benevole si neremunerate de sange in randul tinerilor din Romania. Proiectul se va desfasura pe parcursul unui an, iar comunicarea include componente de PR, outdoor, sampling, advertoriale on-line. Campania isi propune ca minim 22.500 unitati de sange sa fie donate pana la sfarsitul lunii septembrie 2007.

Lansarea campaniei a avut loc prin organizarea unui eveniment de PR in colaborare cu Clubul Sportiv Dinamo. Astfel, doua nume grele ale clubului din Stefan cel Mare - Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu - au sustinut o conferinta de presa prin care au indemnat suporterii, indiferent de simpatiile lor pentru o echipa sau alta, sa doneze sange benevol. In acelasi timp, mai multi angajati ai clubului Dinamo au donat sange chiar la sediul din Soseaua Stefan cel Mare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related