Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange si Logo Bigger au lansat campania "Doneaza Sange! Salveaza o viata!"

Un spot TV, unul radio, o campanie print si outdoor, plus cateva executii tactice, toate realizate de Logo Bigger, sunt pe punctul de a scapa o banca de la faliment si de a pune punct crizei cu care aceasta se confrunta.

Institutia cu cele mai spectaculoase dobanzi la depozite - la fiecare depunere primesti la schimb titlul de erou si ocazia de a salva 3 vieti - beneficiaza din 14 iunie de o noua campanie, care are toate sansele sa o scoata din anonimat si sa transforme criza de sange transfuzional din Romania intr-o amintire neplacuta. Cu ocazia Zilei Internationale a Donatorului, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange (FDBS) si Logo Bigger au lansat "Doneaza Sange! Salveaza o viata!", o campanie care sfideaza criza economica. Construita fara buget, initiativa are toate sansele sa devina cea mai vizibila si eficienta campanie sociala realizata de FDBS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Logo Bigger

"I want my Logo Bigger" este expresia favorita a oamenilor de marketing. Suntem o agentie independenta, pasionata de branding si comunicare. Agenda noastra se pliaza, mai intai de toate, pe obiectivele clientilor.... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related