7 lucruri despre CRONICI spuse de 7 cititori de top în 3 minute

7 lucruri despre CRONICI spuse de 7 cititori de top în 3 minute

Șapte lideri din businessul românesc explică de ce sunt cititori fideli ai revistei exclusiv print ”CRONICILE – Curs de guvernare” și în ce măsură publicația îi ajută să ia decizii.

Dragoș Pavăl, Iulian Stanciu, Sergiu Manea, Felix Pătrășcanu, Răzvan Atim, Iancu Guda și Ionuț Țața:

”Timp de 25 de ani, publicația trimestrială CRONICILE (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va constitui Analele anilor în care trebuie să aducem România la acel standard pe care-l visăm cu toții.”, Cristian Grosu, redactor-șef, CursDeGuvernare.

Fiecare ediție de CRONICI cartografiază în 200 de pagini evenimentele, fenomenele și sincopele fiecărui trimestru: de la economie la problemele din societate, de la politică externă la capitalul uman al României, de la problemele de securitate la domeniile în care companiile românești construiesc o altă structură a economiei, de la marile provocări mondiale prezentate în interviuri cu experți internaționali la reconstrucția educației românești. Specialiști, oameni implicați și strategi – din zona cu cea mai înaltă expertiză din România – vor analiza problemele și vor oferi un diagnostic.

 

Toate detaliile despre CRONICI:

  • Conceptul și autorii – AICI;
  • Numărul actual – Nº 88 – poate fi studiat și cumpărat online AICI;
  • Revista poate fi cumpărată și din chioșcurile Inmedio și din Librăriile Cărturești;

Colecția AICI: cine va avea colecția tuturor celor 100 de numere – între 2018 și 2042 –  va avea istoria celor 25 de ani, a șirului pașilor României către atingerea potențialului ei real.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related