Liderul de piata Hecht Romania a finalizat procesul de rebranding

Incepand de joi, 12 octombrie, HECHT Romania, lider de piata in domeniul tipografic, se numeste Impression Graphics Romania si face parte din cel mai important grup tipografic pentru postere multiformat din Europa - Impression Group S.A., cu o cifra de afaceri anuala de peste 115 milioane de euro. Momentul a fost marcat joi, 12 octombrie, printr-un eveniment spectaculos la care au participat reprezentanti ai mass media, clienti, prieteni si partenerii de afaceri.

Dupa 150 de ani de existenta in Europa si 8 ani de activitate pe piata din Romania, timp in care si-a castigat pozitia de lider de piata prin calitatea materialelor si apetenta pentru inovatie, Hecht Romania se afla in pragul unei noi schimbari. Impression S.A Group of Companies este singura companie de productie publicitara care ofera solutii inovative pentru cele mai importante si complexe campanii desfasurate in Europa, de la servicii de creatie pana la productie outdoor de mari dimensiuni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related