[Face2face] Scoala de Creative Leadership de la Berlin

Interviu cu Michael Conrad (President, Berlin School of Creative Leadership):

Leadership-ul poate fi de multe feluri, la Scoala de la Berlin e creativ. Aici trebuie doar sa vrei sa devii un lider bun, nu exista proba eliminatorie privind aptitudinile native pentru leadership. Oricine poate fi lider. Exista totusi cateva conditii de intrare in program, cum ar fi experienta intr-un domeniu creativ (new media, divertisment, advertising, marketing, jurnalism) si detinerea unui palmares de premii, in general o traiectorie ascendenta a carierei. Un alt element este propunerea unui subiect pentru o teza de cercetare care sa aduca o contributie proaspata in domeniul comunicarii.
Michael Conrad, Presedintele fondator al Scolii de la Berlin, are o experienta de 34 de ani in advertising, a trecut prin agentii mari: Young & Rubicam, Frankfurt si Ogilvy & Mather Frankfur. In 1972, a fondat TBWA, Frankfurt impreuna Walter Lürzer. Agentia a fuzionat in 1980 cu Leo Burnett. Michael Conrad s-a retras in 2003, dupa o cariera plina de succese si premii, dedicandu-se proiectului Scolii de la Berlin pentru Leadership Creativ.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related