A doua editie Mobile Advertising Congress, organizata de The Marketer Group

The Marketer Group, in parteneriat cu Vodafone Romania, organizeaza cea de-a doua editie a Mobile Advertising Congress, care are loc joi, 31 martie, la Radisson Blu Hotel, informeaza un comunicat de presa din partea organizatorului.

Vor sustine prezentari Tomas Matl (Principal Product Manager, Vodafone Group), Thomas Labarthe (VP Mobile Advertising, Alcatel-Lucent), Eric Urdahl (Chief Sales Officer, Madvertise), Florian Gmeinwieser (Managing Director, Plan.net mobile), Aleksandar Krstic (Region Manager Adriatic, IQ mobile), Ronald Cornelisse (Senior Business & Market Development Manager, Tekelec Netherlands) si Alberto Salucci (Innovation Manager, MediaCom Italia), care vor vorbi despre marketingul cu permisiune, despre rolul operatorilor in crearea de valoare in mobile advertising, despre avantajele localizarii in mobile marketing, despre nivelul de ultilizare a campaniilor de mobile in Europa Centrala si de Est.De asemenea, vor fi dezbatute mai multe studii de caz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related