SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?

SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?

Magic FM,  Zile și Nopți și Gerovital lansează campania „Top Femei de Succes, ediția 2022”.

După succesul ediției din anul 2021, când peste 1.000 de persoane au votat cele mai de succes femei din România, campania continuă și în anul 2022.

Pentru fiecare dintre noi succesul are o altă definiție, dar când vine vorba să-l personificăm lucrurile devin mult mai simple.

Cum arată pentru tine femeia de succes a anului 2022? 
Contează implicarea în viața socială a comunității sau afacerea pe care o conduce? Contează familia sau independența financiară?

Lista este deschisă pe topfemeidesucces.ro

Campania Zile și Nopți „Top Cele mai de Succes Femei din România” cuprinde o primă etapă, cea de votare online, urmată de publicarea rezultatelor votului.

Perioada de votare este deschisă până pe data de 25 februarie pe pagina topfemeidesucces.ro

Întrebarea este deschisă și fiecare respondent poate propune un top 3 femei de succes din România. Sondajul este realizat în parteneriat cu firma de studii de piață BrandBerry.

Toți cei care participă la vot pot câștiga unul din premiile campaniei: 10 perechi de cercei cu cristal Swarowski, 20 de casete cadou Gerovital H3 Evolution, un weekend în Poiana Brașov la Ana Hotels Sport sau un abonament dublu VIP la SAGA Festival. Fiecare din cele 20 de casete cadou Gerovital conține Cremă Anti-age Intens Restructurantă și Ser Perfect Anti-age.

În a doua etapă, rezultatele votului vor fi publicate în revista Zile și Nopți, în suplimentul special al lunii martie. Rezultatele vor fi publicate și online pe topfemeidesucces.ro.

În luna martie, Magic Fm,  Zile și Nopți și Gerovital sărbătoresc ziua internațională a femeii. Votează și tu cele mai de succes femei din România.

Vedeți rezultatele campaniei Top Femei de Succes, ediția 2021.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related