Care sunt cele mai de succes femei din România?

Care sunt cele mai de succes femei din România?

Aflat la cea de-a doua ediție, „Topul celor mai de succes femei din România” își propune ca, an de an, să descopere cum văd românii succesul. E ceva cuantificabil, care ține de bani și avere? Sau de notorietate și de vizibilitate? Frumusețe? Sau poate de talent și de felul în care te lupți pentru a schimba în bine lumea din jurul tău?

Și de această dată am învățat că succesul este fiecare dintre aceste lucruri sau câte puțin din fiecare. Pe locul 1 avem o sportivă care ne face să trăim cu mâna pe inimă la fiecare meci pe care-l joacă. Avem prezentatoare TV cu care am crescut și alături de care am aflat știri care urmau să ne schimbe viețile pentru totdeauna sau care ne-au prezentat povești ce ne-au emoționat până la lacrimi și ne-au făcut să fim mai umani. Bineînțeles, nu putea să lipsească și o femeie de afaceri, care a reușit să pună pe picioare unul dintre cele mai de succes branduri românești. Avem artiste a căror muzică a punctat momente importante din viețile noastre, unii dintre noi s-au îndrăgostit pe piesele lor, alți poate s-au despărțit… Și avem și femei care salvează vieți la propriu și schimbă în bine viețile a milioane de români, fără ca aceștia să știe.

TOP FEMEI DE SUCCES 2022 este o campanie ZILE ȘI NOPȚI și MAGIC FM, susținută de GEROVITAL.

De mai bine de 50 de ani, Gerovital este sinonim cu feminitatea și frumusețea și susține femeile în evoluția lor. Face parte din misiunea noastră să recunoaștem valorile și să susținem modelele care ne inspiră, de aceea ne-am alăturat cu bucurie campaniei Zile și Nopți „Top femei de succes”. Clasamentul ne arată pe cine admiră românii cel mai mult: de la showbiz la politică, de la sport la filantropie, doamnele din top 50 sunt o reprezentare heterogenă a ceea ce înseamnă femeie de succes astăzi.“, Liliana Popa, PR Manager Farmec / Gerovital.

Locul 1
Simona Halep

Simona Halep cu trofeul câștigat la Wimbeldon în anul 2019 
Credit foto © fb.comsimonahalep

Simona Halep are un loc special nu doar în inimile noastre, ale românilor, ea este apreciată și iubită de toți pasionații de tenis, indiferent de naționalitate. În acest an, Simona este singura sportivă care a fost votată în top 10 și a ajuns din nou pe poziția întâi, ca și anul trecut. Nu este o surpriză, având în vedere că, de-a lungul carierei sale, a reușit multe performanțe, iar câteva dintre ele au făcut ca România să fie privită, la nivel mondial, cu ceva mai mult respect, poate chiar invidie. An de an, Simona Halep ne face să ne simțim mândri că vorbim aceeași limbă ca ea și că locuim cu toții sub același steag.

Locul 2
Andreea Esca

Credit foto © fb.comAndreeaEscaOficial

Cu un sfert de secol de carieră în televiziune, în spatele pupitrului de știri, Andreea Esca a devenit un simbol al jurnalelor de știri, al profesionalismului și al dezinvolturii și a ajuns chiar și în cărțile de istorie de la noi. E de la sine înțeles că ea conduce detașat orice fel de top al prezentatorilor de știri. În plus, Esca a devenit, de-a lungul timpului, o vedetă absolută și un exemplu pozitiv, pe care mulți încearcă să-l urmeze.

Locul 3
Cristina Bâtlan

Credit foto © fb.comcristinabatlanofficial

Cristina Bâtlan este singura femeie de afaceri prezentă în acest top. Ea a devenit celebră și a descoperit succesul cu brandul Musette. În prezent, ea a devenit mult mai cunoscută publicului din România datorită participării în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, de la Pro TV, unde este unul dintre jurați.

TOPUL COMPLET ESTE DISPONIBIL ONLINE.

Ascultă și podcastul „Top Femei de Succes 2022“, pe următoarele platforme:

Campania Zile si Nopți a avut loc în perioada 10-25 februarie, iar în total au votat un număr de 1217 persoane. Întrebările au fost deschise, iar fiecărui respondent i s-a cerut să propună în top 3 femei de succes din România.

Sondajul a fost făcut în parteneriat cu firma de studii de piață Brandberry.

Pentru realizarea topului, locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul final a rezultat în urma adunării numărului de puncte pentru fiecare persoană propusă în top.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related